Partyservice

Geniet van de smaken die Indonesië rijk is

makan
Partycatering ⟩ Buffet

Makan Catering & Events


Indonesisch eten is uitstekend geschikt voor grote groepen mensen. Sinds 2012 verzorgt Makan Indonesia catering aan gezelschappen van 15 tot 1500 personen.

Makan Indonesia regelt wat u hebben wilt: van een variëteit aan prachtige en heerlijke hapjes tot fantastische buffetten rechtstreeks uit de keuken van Makan Indonesia. Wij nemen u alle zorg uit handen. Ieder detail kan door ons geregeld worden: van locatie tot serviesgoed, stoelen, tafels, bestek en andere faciliteiten. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers is bijna alles mogelijk en perfect op maat af te stemmen.

Naast zakelijke evenementen verzorgt Makan Indonesia ook uw feestjes en partijen thuis. Wilt u de mogelijkheden eens met ons doorspreken neem dan contact met ons op.


Uw gasten verdienen uw aandacht

Bij Makan geniet u van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken. We werken nauw samen met onze leveranciers en zakelijke partners en willen u graag een zo compleet mogelijk pakket bieden waarbij allen dezelfde principes naleven als wij, alles draait om de gasten.

We cateren door heel Nederland. We focussen ons op de regio Tilburg, 's-Hertogenbosch, Eindhoven. Graag maken we een persoonlijke afspraak om elkaar te leren kennen, en uw wensen en verwachtingen door te nemen.

Onze specialiteit ligt bij het verzorgen van catering en partyservice voor zowel particulieren als bedrijven. Makan Indonesia beschikt over een breed aanbod verhuurmaterialen.

Zowel de particuliere sector als de zakelijke sector zijn bij ons aan het juiste adres.

Verrassend cateringconcept

tafelBij Makan Indonesia eet u Indonesisch zoals het bedoeld is.

Genieten aan een feestelijk gedekte tafel van een Oosters buffet, of een à la carte diner met keuze uit de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken.

Vis, vegetarisch of vlees, een uitgebreide rijsttafel of een authentiek gerecht. Terwijl de rest van de avond een gevarieerd aanbod wordt uitgeserveerd, genieten de gasten van elkaars gezelschap en van de muziek.

Samen genieten van momenten

party_tentFeesten zijn de momenten om het leven te vieren met de mensen die belangrijk voor u zijn.

Voor ons is het telkens een eer om voor de mooiste momenten de organisatie en gastvrijheid te mogen verzorgen.

Is de locatie eenmaal gevonden? Dan vullen wij graag samen met u de dag verder in op het gebied van catering, inrichting, audiovisuele middelen en alle overige zaken die van belang zijn, eventueel in combinatie met een tentaccommodatie.

top    home    contact