Service en contact

  • logo_makan-indonesia

Telefonisch

Wilt u uw feest, zakelijk event, onvergetelijk maken?
Makan Indonesia catert vanuit Brabant tot in Utrecht en de Belgische grensstreek. We zijn blij met uw vragen en suggesties.

Telefoon :  (013) 211 42 50

Openingstijden

We cateren alle dagen van de week, ook 's avonds en in het weekend.

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag - Zondag 10:00 - 20:00

Contactformulier

Uw gegevens zullen alleen verwerkt worden om uw vraag te beantwoorden.secure-websiteDeze website is veilig
De https:// zorgt ervoor dat u verbinding maakt met de officiële website van Makan Indonesia en dat alle informatie die u verstrekt, versleuteld en veilig wordt verzonden.

Contactloos bezorgen (Corona)

We nemen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus serieus

De veiligheid en gezondheid van onze collega's en klanten heeft onze topprioriteit. We monitoren de situatie en volgen de instructies vanuit het RIVM.
Daarnaast bieden wij contactloos bezorgen aan. Dit betekent dat wij bij iedere bestelling, buffet of maaltijd, deze op locatie bezorgen waarbij we 1.5 meter afstand aanhouden om zodoende persoonlijk contact te voorkomen.

We zijn voorzien van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zijn de werknemers specifiek getraind op de juiste preventiemaatregelen. Bovenop de hygiënische producten die aanwezig zijn, zorgen wij voor antibacteriële handgel en desinfectiemiddelen. Distributie en gebruik van hygiënische producten wordt gemonitord om ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad is.

Contactgegevens

Keuken

De goed gesitueerde keuken (Tilburg kanaalzone) is ingericht om vooral professioneel en praktisch te zijn. De keuken voldoet aan de normen van HACCP en aan milieueisen (volgens regelgeving ontvangen we hier geen klanten).

Kantoor

Tilburgseweg 30, 5066 BV Moergestel

BetaalmogelijkhedenBetaal Veilig en Gratis

Bij Makan Indonesia kunt u op verschillende manieren betalen. Met Contant geld, Pinnen of Contactloos. Als u met PIN aan huis wilt betalen, kunt u bij de bezorger via een mobiel Pinapparaat afrekenen. U kunt ook terecht met de Makan Cadeaubon ⟩

Per bank op rekening betalen

We versturen de factuur digitaal, let u er dus wel op bij het invullen of doorgeven van het mailadres dat daar ook de factuur naartoe gaat.

home

Buffetservice

Makan Indonesia bezorgt ook een heerlijk Indonesisch buffet aan huis of op het werk, al vanaf 14 gasten. Tevens verzorgen wij dan borden, (serveer)bestek, servetten en warmhoudapparatuur. Mogelijk op elke locatie, elke dag.


Lees meer over de catering mogelijkheden