Rijsttafels

Restaurant kwaliteit aan huis of op de zaak

rijsttafel
Buffetten  ⟩  Rijsttafels

Rijsttafels in buffetvorm

Buffetservice vanaf 12 personen. Makan Indonesia levert alle dagen van de week, ook 's avonds en in het weekend. Levering is inclusief warmhoud apparatuur, schalen, eventueel met servies en bestek.

Tel. (013) 513 40 70  dagelijks bereikbaar van 12:00 tot 21:00 uur.

Rijsttafel


1.  Menu Satu    € 16,50

Ayam pedis · Malse dijfilet (kip) pikant gemarineerd

Sambal goreng buncis · Sperzieboontjes Indisch

Daging roedjak · Gestoofd rundvlees in milde saus

Bakso Bali · Indische gehaktballetjes in pikante fris rode saus

Geserveerd met sambal Baloujak, krupuk, atjar ketimun en witte rijst

Combi mogelijk met  Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Uitbreiding:  Seroendeng (gebakken kokos), bawang goreng (gebakken uitjes)  ( + € 0,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )


2.  Menu Dua    € 18,00

Babi panggang · Gegrild varkensvlees met zoetzure saus

Sateh ayam · Kipsaté op stok in pindasaus

Foe yong Indonesia · Omelet met saus

Ayam bawang putih · kipfilet knoflook met saus

Ayam kecap · Kipfilet met ketjapsaus

Cap cai · Diverse gewokte groenten met kip

Geserveerd met sambal Baloujak, krupuk en witte rijst

Combi mogelijk met  Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Uitbreiding:  Seroendeng (gebakken kokos), bawang goreng (gebakken uitjes)  ( + € 0,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )


3.  Menu Tiga    € 19,50

Sateh ayam · Malse kipsaté van dijfilet met pindasaus

Sajoer lodeh · Verse groenten in milde kokossaus

Bakso Bali · Indische gehaktballetjes in pikante fris rode saus

Daging rendang · Zacht gestoofd rundvlees in pikante saus

Ikan Bali · Vis in pikante Balinese saus (graatloos)

Sambal goreng telor · Gekookt ei in pikante saus van tomaat

Geserveerd met sambal Baloujak, krupuk, atjar ketimun en witte rijst

Combi mogelijk met  Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Uitbreiding:  Seroendeng (gebakken kokos), bawang goreng (gebakken uitjes)  ( + € 0,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )

Groepskorting : Ontvang direct een offerte met groepskorting


4.  Menu Empat    € 21,00

Babi panggang · Gegrild varkensvlees met zoetzure saus

Sateh ayam · Kipsaté op stok in pindasaus

Foe yong Indonesia · Omelet met saus

Ayam kecap · Kipfilet met ketjapsaus

Tjap tjoy · Diverse gewokte groenten

Sambal goreng Udang · Gewokte garnalen in een bouillonsausje met verse gewokte groenten

Geserveerd met sambal Baloujak, krupuk, atjar ketimun en witte rijst

Combi mogelijk met:  Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Uitbreiding:  Seroendeng (gebakken kokos), bawang goreng (gebakken uitjes)  ( + € 0,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )

Groepskorting : Ontvang direct een offerte met groepskorting


udang

5.  Menu Lima    € 23,50

Ayam pedis · Malse dijfilet (kip) pikant gemarineerd

Daging rendang · Zacht gestoofd rundvlees in mild pikante saus

Sambal goreng buncis · Sperziebonen mild pikant

Cap cai · Diverse gewokte groenten met kip

Babi kecap · Varkenshaas in ketjap met gewokte groenten

Bebaris tiga · Indische gehaktballetjes in pindasaus

Udang kung pao · Gewokte garnalen met groenten in mild pikante saus

Sambal goreng telor · Gekookt ei in pikante saus van tomaat

Atjar ketimun · Frisse, zoetzure komkommersalade

Geserveerd met sambal Baloujak, krupuk en witte rijst

Combi mogelijk met Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Uitbreiding:  Seroendeng (gebakken kokos), bawang goreng (gebakken uitjes)  ( + € 0,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )

Groepskorting : Ontvang direct een offerte met groepskorting

top




6.  Menu Enam    € 26,00

Ayam pedis ⋅ Malse dijfilet (kip) pikant gemarineerd

Sambal goreng buncis · Sperziebonen mild pikant

Daging rendang · Zacht gestoofd rundvlees in pikante saus

Sajoer lodeh · Verse groenten in milde kokossaus

Babi smoor · Vlees van procureur gesmoord in ketjap met botersaus

Ikan Bali · Visfilet in pikante Balinese saus (graatloos)

Bebaris tiga · Indische gehaktballetjes in pindasaus

Sambal goreng telor · Gekookt ei in pikante saus van tomaat

Atjar ketimun · Frisse, zoetzure komkommersalade

Geserveerd met sambal Baloujak, krupuk en witte rijst

Combi mogelijk met Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Uitbreiding:  Seroendeng (gebakken kokos), bawang goreng (gebakken uitjes)  ( + € 0,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )

Groepskorting : Ontvang direct een offerte met groepskorting

top



Contact

Rijsttafel Deluxe


Menu · Makan Indonesia    € 29,50

Babi panggang · Gegrild varkensvlees met zoetzure saus

Babi kecap · Procureur gesmoord in ketjap·botersaus

Daging rendang · Zacht gestoofd rundvlees in pikante saus

Sateh ayam · Kipsaté met pindasaus (dijfilet)

Sambal goreng udang · Grote garnalen met groenten in milde saus

Ikan Bali · Visfilet in Balinese saus (graatloos)

Sajoer lodeh · Diverse groenten in kokossaus

Ayam pedis · Stukjes malse kip in pikante saus van kokos

Atjar ketimun · Frisse, mild pikante komkommersalade

Geserveerd met huisgemaakte sambal Baloujak (mild), kroepoek, bawang goreng (gebakken uitjes), seroendeng (geroosterde kokos), atjar ketimun (frisse, mild pikante komkommersalade) en witte rijst

Combi mogelijk met  Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )
Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )



bebek-goreng

7.  Menu Tujuh    € 33,00

Atjar ketimun · Frisse, zoetzure komkommersalade

Ayam opor · Dijfilet van kip in een milde kruidige saus

Bebek goreng · Eendenborstfilet met zoetzure saus

Cap cai · Diverse gewokte groenten met kip

Daging rendang · Gestoofd rundvlees in een kruidige saus

Foe yong Indonesia · Omelet met saus van tomaat

Ikan Bali · Visfilet in pikante Balinese saus (graatloos)

Sayur lodeh · Diverse groenten bereid met santen (kokos) en tahu (soja)

Udang kung pao · Gewokte garnalen met groenten in mild pikante saus

Geserveerd met huisgemaakte sambal Baloujak (mild), kroepoek, bawang goreng (gebakken uitjes), seroendeng (geroosterde kokos) en witte rijst

Combi mogelijk met:

Nasi / Bami  ( + € 1,50 p.p. )

Sateh ayam · Kipsaté in pindasaus  ( + € 1,50 p.p. )

Optie:  Borden, bestek en servet  ( + € 1,00 p.p. )



8.  Menu Delapan    € 15,00

Vegetarisch

Sayur lodeh · Diverse groenten in kokossaus

Sambal goreng buncis · Sperzieboontjes in pikante saus

Sambal goreng telor · Gekookte eitjes in milde saus

Geserveerd met huisgemaakte sambal Baloujak (mild), kroepoek, bawang goreng (gebakken uitjes), seroendeng (geroosterde kokos), atjar ketimun (frisse, mild pikante komkommersalade) en witte rijst



9.  Kindermenu Sembilan

Sateh ayam   € 12,00
Kipsaté in pindasaus (dijfilet), krupuk, nasi

Bebaris tiga   € 10,00
Mild gekruide gehaktballetjes in pindasaus, krupuk, nasi

top




indisch-buffet
indonesisch-buffet
indisch-buffet_bijgerechten


Losse gerechten om uit te breiden, of zelf samen te stellen.


Saté

Sateh ayam
Saté van kip in pindasaus (dijfilet)

Sateh babi
Saté van spek of procureur in pindasaus

Sateh kambing
Saté van lamsvlees in ketjapsaus

Sateh daging
Saté van ossenhaas in pindasaus

Sateh udang
Saté van grote garnalen

Op verzoek kan de sateh op stok

top




Losse gerechten om uit te breiden of zelf samen te stellen

Vlees · visgerechten

Ayam kecap
Gekruide malse kip in ketjapsaus

Ayam pedis
Kippendij in een pittig sausje

Ayam opor
Kippendij in een milde zachte kokossaus

Ayam Bali
Kippendij in een gekruide saus

Ayam bawang putih
Kipfilet knoflook met saus

Babi kecap
Procureur gesmoord in ketjap·botersaus

Babi pangang
Gegrild varkensvlees met zoetzure saus

Babi roedjak
Procureur gesmoord in pikante saus

Bakso Bali
Indonesische gehaktballetjes in pikante rode saus

Bakso kecap
Indonesische gehaktballetjes in ketjap botersaus

Bebaris tiga
Indonesische gehaktballetjes in pindasaus

Daging rendang
Rundstoofvlees op Sumatraanse wijze (specialiteit)

Daging roedjak
Rundstoofvlees met uien en milde pepertjes

Daging smoor
Rundstoofvlees gesmoord in ketjapsaus

Daging rica
Rundstoofvlees met sausje van tomaten en ketjap

Pepesan
Makreel in sambalsaus

Ikan Bali
Visfilet in mild pikante Balinese saus

Sambal goreng udang
Grote garnalen met kruidige saus

link-top-page





Groenten · vegetarisch

Gado gado
Gestoomde groenten met huisgemaakte katjangsaus

Oseng oseng
Sperzieboontjes met tomaat en ketjap

Sajoer lodeh
Diverse groenten in kokossaus

Sambal goreng buncis
Sperzieboontjes in pikante kokossaus

Sambal goreng tahu
Gebakken tahu (soja) in een pikante saus

Sambal goreng telor
Gekookte eieren in een pikante kokossaus

Sambal goreng tempeh
Gebakken pittige soja

Tahu cha
Roerbak groenten met tahu en paprika

Tahu telor
Tahu (soja) en omelet met ketjapsaus

link-top-page





Rijst- en miegerechten

Nasi pandan
Heerlijk geurende rijst met een mooie lange witte korrel

Nasi kuning
Feestelijke gele rijst

Nasi goreng
Gebakken basmatirijst, kip, ei en groenten

Bami goreng
Gebakken mie, kip, ei en groenten

Lontong
Doorgekookte rijst in blokjes (koud)

link-top-page





Bijgerechten

Atjar ketimun
Frisse, mild pikante zoet zure komkommersalade

Bawang goreng
Krokant gebakken uitjes, mild en hartig

Krupuk udang
Kroepoek van garnaal

Emping
Kroepoek van noten

Rempejek
Gekruide pindakoeken

Seroendeng
Geroosterde kokos met pinda's

Kentang kering
Krokant gebakken minifrietjes


Ayam goreng
Gebraden kip Indonesia

Bapao
Gestoomd broodje gevuld met kip of gehakt

Lemper
Rolletje van kleefrijst gevuld met kip of gehakt

Kue dadar
Groen pannenkoekje gevuld met zoete kokos

Loempia
Gevuld met kip en groenten

Rissoles
Gepaneerd rolletje gevuld met kip- of gebakragout

Pasteitje
Deeghapje gevuld met vlees en groenten

Sambal Baloujak
Huisgemaakte sambal met imkerhoning

Satésaus
Authentieke pindasaus


Koek

Spekkoek
Kruidige Indische laagjescake

Pandan cake
Groene cake (traditioneel)

Roti koekoes
Luchtige, Indische cake


Fruit

Pisang goreng
gebakken banaan

Roejak
vers fruit met een zoete saus



Koken op locatie

Indonesian flavors

Onze keukenbrigade kan eveneens op locatie koken, dat zijn we inmiddels gewend. Wij inventariseren uw specifieke wensen en maken een offerte op maat, inclusief meubilair, decoratie, entertainment en uitstekend personeel.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd een mail sturen of bellen,
wij zijn u graag van dienst!



Flexibel met catering op maat



Wilt u meer informatie ?  Neem dan contact met ons op  (013) 513 40 70 ,  we zijn dagelijks bereikbaar van 12:00 tot 21:00 uur.